Sales assistant / Sales trainee, osa-aikainen

Olemme energinen myyntivalmennusyhtiö, joka on erikoistunut myynnin tehostamiseen, sekä johdon ja esimiestyöskentelyn parantamiseen. Tarjoamme yhtenä myynnin tehostamisen keinona laadukasta chat-palvelua yritysten verkkosivuille. Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin Arabiassa. Lisätietoa Urano Oy:stä ja toiminnastamme saat käymällä osoitteessa www.urano.fi ja www.urachat.fi.

Onko sinulla kaupallinen koulutus ja etsit osa-aikaista työtä opiskelujen ohelle tai työharjoittelumahdollisuutta?

Haemme nyt potentiaalista myyntilupausta joukkoomme tukemaan myyntiprosessin alkuvaihetta ja toteuttamaan asiakkaillemme erinäisiä asiakastyytyväisyyshaastatteluja puhelimitse. Työ tapahtuu toimistoaikaan (klo 8-17 välillä) ja työmäärä on noin 10 h / viikko kiinteällä tuntipalkalla. Työskentely voidaan ajoittaa sinulle parhaiten sopiviin ajankohtiin. Saat meiltä valmiin konseptin ja perehdytyksen soittoihin, mutta pääset myös ideoimaan niitä itse.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa myynnintekijäksi B2B-sektorilla vaihtelevissa asiakashankinta- ja myyntiprojekteissa. Pääset tutustumaan myyntiprosessin eri vaiheisiin ja oma aktiivisuutesi sekä myyntinälkäsi vaikuttavat positiosi kehittymiseen. Saat vaikuttaa itse paljon työhösi, mutta tiimi on tukenasi jatkuvasti. Kehitämme osaamistasi myös myyntikoulutuksilla.

Mitä odotamme sinulta?

Menestyt parhaiten tässä positiossa, jos

  • Opiskelet kaupallisella alalla ja osaat ajatella asiakaslähtöisesti.
  • Nautit haasteista ja haluat menestyä.
  • Sinulla on kykyä kannustaa ja motivoida itseäsi huipputuloksiin.
  • Omaat jonkin verran kokemusta myynnistä. Oli se sitten suoramyyntiä, ständimyyntiä, puhelinmyyntiä tai koulutuksen kautta hankittua kokemusta.
  • Et pelkää tarttua luuriin.

Me odotamme yhteydenottoasi! Laita avoin hakemus osoitteeseen kai@urano.fi ja soita lisätietoja numerosta 045 138 0907. Jos haluat suorittaa meillä myös työharjoittelusi, niin kerro tarkemmin sen sisällöstä, niin katsomme, sopiiko se tarjoamaamme työnkuvaan.