ChatBot on liidikone

Haluatteko helpottaa ja tehostaa myyntiä?

ChatBotin avulla ohjaatte asiakkaiden ajattelua ja käyttäytymistä yrityksenne verkkosivuilla. Uranon ChatBot kartoittaa asiakkaiden tarpeet ja nostaa esiin tärkeimmät asiat. ChatBot on liidikone, joka kerää laadukkaita liidejä 24/7.

Urano - ChatBot

Ilman vuorovaikutusta asiakkaat kaikkoavat

Ihmiset pitkästyvät nopeasti. He kaipaavat virikkeitä, apua ja vuorovaikutusta. ChatBottien avulla voit keskustella asiakkaidesi kanssa väsymättä kellon ympäri. Voit testata markkinointi-ideoitasi, kiinnittää huomion ainutlaatuisiin mahdollisuuksiin tai vaikkapa kerätä mielipiteitä uusien tuotteiden suunnittelua varten.

Leikkimällä, pelaamalla ja itse valintoja tehden asiakkaasi viihtyvät sivustolla paremmin. He keskustelevat, imevät uusia ajatuksia ja löytävät etsimänsä nopeammin. Samalla sinä keräät arvokasta tietoa asiakkaiden liikkeistä ja valinnoista päätöksentekosi tueksi.

ChatBot on liidikone, joka ohjaa ja opastaa asiakasta

Jos kotisivuillasi käy paljon asiakkaita, niin ChatBot on mainio työkalu helpottamaan asiakaspalvelun työkuormaa. Oikeilla kysymyksillä kartoitetaan asiakkaan tarvetta, jotta ChatBot osaa ohjata häntä oikeaan suuntaan. Paras hyöty ChatBoteista saadaankin usein silloin, kun botti on yhdistetty chat-palveluun.

Miten te voisitte hyödyntää ChatBottia omilla verkkosivuillanne?

Herätä asiakkaasi mielenkiinto vaikka videolla tai kysy palautetta hauskalla lomakkeella. ChatBot taipuu toiveisiisi, ja botin ulkoasu muotoillaan tietysti brandisi mukaan. Vai haluaisitko ryhtyä paritanssiin asiakkaasi kanssa myös kotisivujesi ulkopuolella? Voit nimittäin viedä ChatBottisi myös moniin portaaleihin ja bannereihin.

Kiinnostuitko? Varaa aika palaveriin ja ota luonnoslehtiö valmiiksi. Näytämme monta mallia, joilla ideoit teille omia tapoja hyödyntää ChatBottia.

Näin asiakkaamme ovat hyödyntäneet ChatBottia liidikoneena

Alla on muutama esimerkki toteutuksistamme.
Ideoidaan yhdessä teille parhaiten toimiva ChatBot tuottamaan hyviä liidejä myyjillenne.

Näin varmistamme sinulle parhaan ChatBotin

ChatBotin tavoitteet ja mittarit johdetaan teidän strategiasta

Tavoitteenne ja päämärienne pohjalta luodaan oikeanlaiset ChatBotit, joita seurataan ja kehitetään jatkuvasti parhaan asiakaskokemuksen varmistamiseksi.

Rakennamme yksinkertaisen ja tyylikkään ChatBotin

Selkeä ulkoasu helpottaa käyttöä ja luo hyvän fiiliksen. Yksinkertaisuus ei kuitenkaan liity ChatBotin vastauksiin, sillä ne voidaan ohjelmoida täysin toiveidenne mukaan.

Hurmaamme asiakkaasi hyvällä vuorovaikutuksella

Koska ihmiset haluavat olla itse puikoissa, ChatBot rakennetaan keskustelevaan muotoon. Kun asiakas saa valita kysymyksen, hän lukee myös siihen saamansa vastauksen. Tämän takia ChatBot on tehokas väline vaikuttaa asiakkaan mielipiteisiin ja tunteisiin.

Tarjoamme keskustelevia ChatBotteja, jotka eivät tee virheitä

Koska kysymykset ja vastaukset ovat jo etukäteen valmiiksi kirjoitettu, ei ChatBottisi tee koskaan virheitä. Se palvelee ja opastaa asiakkaistasi haluamillasi kielillä ja pyyteettömällä innolla.

Ota kolme askelta kasvuun!

1

Pyydä
demo

  • klikkaa alla olevaa ikonia
  • jätä yhteystietosi
  • otamme sinuun yhteyttä ja sovitaan demoaika

2

Keskustellaan
yhdessä

  • jutellaan tavoitteistanne
  • saat vinkkejä myynnin kasvattamiseen
  • arvioidaan sopiiko palvelu teille

3

Päätä
palaverin jälkeen

a) hyödynnätteko vinkkejä yksin vai
b) haluatteko testata palvelua riskittömän kokeilujakson avulla