Johdon valmennus

Johda voittajia

”Johda voittajia” on teidän johtajille räätälöity oma valmennuskokonaisuus. Sen avulla luomme innostuneen ilmapiirin ja saamme porukan sitoutumaan ja antamaan parhaansa.

Käynnistämme positiivisen onnistumisen kulttuurin ja saamme työntekijät kantamaan vastuuta ja tekemään rohkeasti päätöksiä. Älykäs vuorovaikutus saa ajattelemaan, oivaltamaan ja toimimaan uudella tavalla. Esihenkilöt, jotka kykenevät tekemään oikeita päätöksiä ja vaativat työntekijöiltään paljon, saavat myös hyviä tuloksia aikaan.

Tässä valmennuksessa ei asioita kaunistella. Selvitämme tosiasiat ja keskustelemme niistä avoimesti, turhia kiertelemättä. Hyvä johtaja laittaa itsensä pelin ja uskaltaa ottaa riskejä. Näitä taitoja opitaan ja niitä tarvitaan valmennuksen aikanakin.

”Johda voittajia” sisältää 4 teille räätälöityä valmennusta. Hypätkää mukaan kasvuun!

Johdon valmennuspäivät

Yhden päivän aikana saa paljon aikaan, jos tunnit käytetään järkevästi. Räätälöimme teille johdon valmennuksen, toiveesi ja tavoitteittesi mukaan.

Johdon valmennuspäivän aikana voimme keskittyä vaikka myynnin johtamiseen, hyvän ilmapiirin rakentamiseen, valmentavaan coachaamiseen tai vaikka tehokkaaseen suorituksen johtamiseen.

Ammattitaitoinen, luotettava ja innostava esihenkilö on tiimilleen kullan arvoinen. Jokainen voi parantaa johtamistaan ja kehittyä valmentajana. Asioita on vain kerrattava ja treenattava.

Uusille esihenkilöille suosittelemme ”Johtamisen ABC” valmennusta. Se on johdon valmennus, joka sisältää tiiviissä paketissa kaiken tärkeimmän, mitä johtamisesta tulee tietää. Senkin sisältö muokataan valmennettavien ja teidän yrityskulttuurinne mukaan