Markkinointiautomaatio

Mainonta ja markkinointi perustuu toistoon. Potentiaalisia asiakkaita on muistutettava siitä, mitä hyvää he ovat vailla. Markkinointiaktiviteetit olisi hyvä saada mahdollisimman automaattisiksi, jotta säästetään aikaa ja rahaa. Mainonnan tapoja on monia, mutta sähköposti on oikein toteutettuna edelleen hyvä ratkaisu. Sähköpostimarkkinointi on edullinen toteuttaa ja viestistä saa henkilökohtaisen. Meistä jokaisella on kännykkä ja kännykkään tulee myös sähköpostit. Näin potentiaalisen asiakkaan huomio on mahdollista varastaa fiksulla mainonnalla. Asiakaskokemuksen tulee tietysti olla hyvä ja lakeja sekä asetuksia tulee noudattaa.

Huippumyyjän markkinointimylly

Asiakkaat eivät osta sinulta, koska tarpeen ilmaantuessa, he eivät muista sinua. Tai he eivät tiedä, että sinulla olisi heille sopiva ratkaisu.
Tähän ongelmaan kehitimme huippumyyjän markkinointimyllyn eli avaimet käteen periaatteella toteutettavan markkinointiautomaation.

Huippumyyjän markkinointimylly on workshop-valmennusohjelma, jossa rakennamme 12 kuukauden mittaisen markkinointiautomaation tiimisi tai yrityksesi käyttöön. Ohjelman aikana laadimme valmiiksi markkinointimateriaalit ja koodaamme automaation vuodeksi eteenpäin.
Huippumyyjän markkinointimylly kasvattaa brändin tunnettuutta, lisää liikennettä kotisivuillanne ja tuo inboundia sekä uusia myyntimahdollisuuksia.

Haluatko helpottaa myyjien työtä?

Auta heitä onnistumaan ja menestymään? Kasvata myyntiä fiksulla ja edullisella tavalla. Luo automaatti, joka tuo liidejä vuodesta toiseen. Aloita varaamalla aika palaveriin kanssamme. Päätä palaverin jälkeen, miten toimitte jatkossa. Toivottavasti tapaamme pian