Myyntikoulutus

10 Kasvun viikkoa

Huipputuloksia lyhyessä ajassa. ”10 Kasvun viikkoa” on myyntikoulutusohjelma, jota jokainen 2b2-myyjä ja -asiantuntija arvostaa ja tarvitsee. 10 Kasvun viikon aikana myyntikoulutuksessa olevat saavat viikoittain tiiviin paketin, jossa on oppimateriaali jokaiselle arkipäivälle tehtävineen.

Kertaamme myynnin perusasiat valmistautumisesta asiakkaiden sitouttamiseen. 10 viikon aikana, käymme läpi kaikki myynnin vaiheet ja saamme yksinkertaiset toimintaohjeet kuhunkin kohtaan. Myyntikoulutuksen täydentää henkilökohtaiset pohdinnat ja tehtävät.

Myyntikoulutus, joka saa yksilön kasvamaan

10 Kasvun viikkoa on myyntikoulutus, joka muuttaa asiantuntijat huippumyyjiksi. Se saa uudet myyjät hyvään vauhtiin, heti ensiviikosta alkaen ja kokeneet senioritkin löytävät uusia menetelmiä samalla, kun kertaavat tärkeimmät myynnin lainalaisuudet. Ohjelma aktivoi myyntityötä tekevät huippusuorituksiin ja systemaattisiin toimintatapoihin. Koska kaikki turha höpinä on jätetty pois, ei opiskelu ole raskasta, eikä siihen kulu paljoa aikaa. Päinvastoin. Soveltamalla myyntikoulutuksen oppeja heti, myyjät työskentelevät tehokkaammin ja saavat enemmän aikaan. Nosta tulokset uudelle tasolle pysyvästi ja tilaa 10 Kasvun viikkoa myyntikoulutus itsellesi tai kollegallesi.

Avoimet myyntikoulutukset

Kaikki avoimet myyntikoulutukset ja valmennukset löydät verkkokaupastamme. Aiheita on myynnin pikakurssista huippumyyjänä kehittymiseen ja johtamisesta tehokkaaseen ajankäyttöön. Huolehdi ammattitaidostasi. Nosta tekemisesi uudelle tasolle innostavien ja helppoja käytännön neuvoja antavien koulutusten avulla. Hyvien vinkkien lisäksi saat uutta intoa ja puhtia tekemiseen ja myyntisi kasvaa.

Aloita itsesi kehittäminen nyt ja ilmoittaudu mukaan.