Työpaikat

Urano auttaa asiakkaitaan myymään enemmän sekä palvelemaan paremmin UraChat-palvelun ja muiden tehokkaiden chat-ratkaisujen avulla. Meillä on nuorekas ja osaava tiimi, jota motivoi tyytyväiset asiakkaat. Toimistollamme Helsingin Toukolassa on avoin ja rento ilmapiiri, jossa jokaisen ideat otetaan huomioon.

Miltä työsi näyttää?

Uranon B2B-ratkaisumyyjänä tulet vastaamaan uusasiakashankinnasta ja myyntiprosessin kaikista vaiheista ensimmäisestä kontaktista kaupan klousaamiseen. Työssäsi pääset tutustumaan laajasti eri toimialoihin ja yrityksiin sekä auttamaan heitä liiketoimintahaasteidensa kanssa. Kontaktoit aktiivisesti potentiaalisia asiakkaita, sovit myyntitapaamisia ja tarjoat heille sopivia ratkaisujamme.

Asiakkaiden kontaktointi tapahtuu puhelimitse, sähköpostitse tai Teamsin välityksellä. Työskentely tapahtuu pääosin paikan päällä Helsingin toimistollamme, mutta tarjoamme myös etätyömahdollisuuden.

Emme tietenkään odota, että osaat kaiken heti alusta asti. Siksi tarjoamme koulutusta ja tukea, jotta pääset alkuun.

Uranolla arvostamme:

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, positiivista asennetta ja intohimoa myynnin kehittämiseen. Kokemus B2B-myyntityöstä on plussaa, mutta tärkeämpää on halu oppia ja kehittyä yhdessä yrityksemme kanssa. Toivomme sinulta:

  • Aktiivisuutta ja myyntihenkisyyttä
  • Rohkeutta tarttua puhelimeen ja kontaktoida asiakkaita
  • Oma-aloitteisuutta ja oppimishalukkuutta
  • Asiakaslähtöisyyttä ja tuloshakuisuutta

Mitä tarjoamme sinulle?

Onnistumisen mahdollistamiseksi tiimimme on tukenasi
ja saat kattavan perehdytysjakson, jonka aikana opit tuntemaan palvelumme, asiakkaamme sekä myyntiprosessin. Tarvittavat ja nykyaikaiset työvälineet sekä
ohjelmat ovat valmiina odottamassa sinua tulevassa työhuoneessasi. Sinulla on myös mahdollisuus kehittää osaamistasi osallistumalla erilaisiin koulutuksiin
ja projekteihin.

Työssä on hyvät ansaintamahdollisuudet ja palkka koostuu kiinteästä pohjapalkasta sekä kannustavasta provisiomallista.

Pääset osaksi motivoitunutta tiimiämme, jossa tulet tuntemaan kaikki henkilökohtaisesti. Työkulttuurimme on kannustava ja avoin, jolloin pääset itse vaikuttamaan siihen, miten me Uranolla toimimme.

Haluamme kuulla sinusta lisää!

Jos tunnistat itsesi kuvauksesta ja haluat olla mukana kasvavassa tiimissämme, niin lähetä vapaamuotoinen hakemus meille osoitteeseen pauli.jantti@urano.fi. Paikka täytetään heti kun löydämme sinut ja pääset aloittamaan uudessa työssäsi sopimuksen mukaan, mutta mieluusti mahdollisimman pian.

Lisätietoa tehtävästä ja yrityksestämme saat ottamalla yhteyttä Pauliin:

Pauli Jäntti, asiakkuuspäällikkö

pauli.jantti@urano.fi

puh. 050 329 9142

LinkedIn