Referenssit

Fagerhultissa tarvittiin uutta intoa myyntiin

"Uranon valmennuksissa on hyvä henki. Valmentaja Kailla on pitkä kokemus myynnistä ja hän osaa luoda hyvän tunnelman valmennuksissa. Tämä on tärkeää, sillä henkilöllä on suuri rooli siinä, miten hyvin valmennus onnistuu."

Mika Laine
Toimitusjohtaja
Fagerhult Oy

Jungheinrich halusi potkua buukkaukseen

"Anti on ollut hyvää. Otimme Uranon buukkauspäivän, jonka aikana saatiin nimenomaisesti buukkeja. Se oli Kain vetämä ja hän on muutenkin valmentanut myyntiämme sekä huoltoamme. Kaita voi kuvailla hyvin kahdella sanalla: innostava ja haastava. Hän vaatii paljon valmennukseen osallistujilta."
Mika Laatikainen

Toimitusjohtaja
Jungheinrich Lift Truck Oy

Ecolab sai myyntiin uutta näkökulmaa

"Räätälöidyt valmennukset ovat olleet erittäin tehokkaita, koska ne on suunniteltu vastaamaan meidän yrityksen tarpeita. Myös avoimet valmennukset ovat olleet erinomaisia. Niiden ansiosta olemme päässeet kuulemaan myös muiden ajatuksia tärkeistä aiheista."

Jyri Temonen

Division Manager Finland and Distribution
Ecolab Oy

Delicatessen Ravintoloiden menestys jatkuu

"Kävin itse Uranon valmennuksessa ja siitä kiinnostus lähti. Ryhdyimme yhteistyöhön ja Urano rakensi valmennuspaketin, joka sopi juuri meille. Olimme tyytyväisiä sekä valmennuksiin että tuloksiin. Uranon kanssa on syntynyt vahva luottamus ja jatkamme mielellämme yhteistyötä heidän kanssaan."
Sami Manelius
Toimitusjohtaja
Delicatessen Ravintolat

Tempur Finland Oy:n tulos parani selvästi

"Urano osaa tehdä myymisen yksinkertaiseksi. Heidän ammattilaiset antavat konkreettisia vinkkejä,joilla parannetaan asiakaskokemusta ja vauhditetaan myyntiä. Myynnin ja asiakaspalvelumme aktiivisuus sekä myyntitulokset ovat moninkertaistuneet."

Arto Melanko
Country Manager
Tempur Finland Oy

PJ Control Oy kasvaa Uranon kanssa

PJ Control Oy on täyden palvelun tukkuliike, joka auttaa teollisuusyrityksiä löytämään kustannustehokkaat ratkaisut sähkö-, automaatio-, pneumatiikka- ja mittalaitetarpeisiin. Hyvät tuotteet, osaava ja palvelunhaluinen henkilökunta sekä ammattitaitoa arvostavat asiakkaat ovat mahdollistaneet reippaan kasvun.

Osansa on ollut myös Uranon monipuolisella myyntivalmennuksella, jonka innoittamina omistajat Mikko Pokki sekä Hannu Juutistenaho tähtäävät liikevaihdon kaksinkertaistamiseen seuraavan 5 vuoden aikana.

Palautteita valmennuksista

"Hyvä ote taas"
"Loistavaa ja erittäin positiivista"
"Upeaa. Kiitos!"
"Innostava ja motivoiva valmennus. Hyvin vedetty"
"Tuli valittua oikea firma"
"Selkeä ja kokenut asiantuntija"
"Parasta koulutusta!"