Testaukset

Tiedä – älä oleta

Se mitä et tiedä voi jarruttaa kasvuanne. Päätöksiä tehtäessä tietoa on yleensä liian vähän. Luulemme tietävämme. Uskomme intuitioon ja mutuun, vaikka monet asiat olisi varsin helppo selvittää. Tämän seurauksen teemme huonoja päätöksiä tai mikä vielä pahempaa – lykkäämme päätöksentekoa. Kartamme vastuun ottamista.

Selvitä ja toimi oikein

UraTest®-mittauksilla saat tarvitsemasi tiedot haluamassasi muodossa. Tiedät faktat, näet trendit ja pystyt ennustamaan tulevaa. Sinä ja tiimisi uskallatte ja myös teette päätöksiä. Oikeita ratkaisuja oikealla hetkellä. Parhaan saatavissa olevan tiedon pohjalta. Jos kerran saamme mitä mittaamme, niin kannattaa tietysti hetki pohtia, mitä oikein haluamme. Mitä tarvitsemme juuri nyt? Ja sitten töpinäksi.

NPS Asiakaskuuntelu

On monta tapaa toteuttaa NPS kyselyt. Paras tapa on se, joka antaa teille oikeat tiedot ja vastaajalle hyvän asiakaskokemuksen. Tunteen, että häntä arvostetaan, eikä kiusata turhilla kysymyksillä. Tärkeää on myös se, että tiimisi pystyy reagoimaan välittömästi saamaansa kriittiseen palautteeseen. Kääntämään pettyneen asiakkaan takaisin tyytyväiseksi. Asiakasta kannattaa kuunnella ja asiakastyytyväisyyttä tulee mitata. NPS on hyvä ja yleinen mittari moneen, mutta se ei aina kerro koko totuutta, vaan voi joskus jopa johtaa harhaan. Siksi autamme myös kyselyjen tulkinnassa.

Ovatko he idiootteja vai vaan erilaisia?

Etkö aina pysty ymmärtämään muiden ajatustenjuoksua? UraTest Omaprofiili kertoo, millainen on sinun vuorovaikutustyylisi. Se paljastaa minkä tyyppisiä ihmisiä on ympärilläsi. Saat hyviä työkaluja saada sanomasi paremmin perille. Se auttaa tiiminne jäseniä ymmärtämään toisianne ja antaa konkreettiset ohjeet siihen, miten yhteistyönne sujuu mutkattomammin ja tehokkaammin. Työntekijöiden välinen kanssakäyminen paranee, myyntityö tehostuu ja johtaminen helpottuu. Työpaikan ilmapiiri paranee, ihmiset voivat paremmin ja kaikki yltävät entistä parempiin suorituksiin. UraTest® Omaprofiili on hauska ja hyödyllinen tapa oppia ymmärtämään paremmin itseä ja muita. Suosittelemme!

Tee nykytila-analyysi ennen muutosta

Lähes kaikkea voidaan mitat ja testata. UraTest perheestä löytyy valmiita kyselyjä niin johtamisen, myynnin kuin asiakaspalvelun tason mittaamiseen. Räätälöidyillä pulssi- tai asiakaskyselyillä ja -haastatteluilla sekä erilaisilla taitotesteillä selvitämme sen, mitä sinun tulee tietää. Älä johda itseäsi tai muita oletusten ja harhakuvien perusteella. Kohtaa tosiasiat sellaisenaan ja muuta kurssia. Hyppää kasvuun ja innosta joukkosi mukaan!

Ota kolme askelta kasvuun!

1

Pyydä
demo

  • klikkaa alla olevaa ikonia
  • jätä yhteystietosi
  • otamme sinuun yhteyttä ja sovitaan demoaika

2

Keskustellaan
yhdessä

  • jutellaan tavoitteistanne
  • saat vinkkejä myynnin kasvattamiseen
  • arvioidaan sopiiko palvelu teille

3

Päätä
palaverin jälkeen

a) hyödynnätteko vinkkejä yksin vai
b) haluatteko testata palvelua riskittömän kokeilujakson avulla