Mitä sinusta ajatellaan?

Selvitä ensin. Sitten tiedät.

Olet saanut firman nousuun. Yrityksessäsi on johtajia, myyjiä ja asiakkaitakin. Tiedätkö oikeasti, miten he kokevat yrityksesi?

UraTest™ on kattava testi- ja tutkimusmenetelmä, jolla selvität, miten ihmiset todella kokevat yrityksesi. Asiakaskokemus, myyjien toiminta ja johtajien taidot vaikuttavat liiketoimintaasi. Menestyvissä yrityksissä kehitetään jatkuvasti asiakaskokemusta ja henkilöstön osaamista. UraTest™ on paras työkalu kehitystyön perustaksi. Selkeä palaute ja konkreettiset parannusehdotukset vievät yritystäsi kohti entistä parempaa tulevaisuutta.

Arvaamalla ei tule kehitystä. Jokainen tarvitsee palautetta tullakseen paremmaksi

Ota yhteyttä ja pyydä ilmaista konsultaatiota tutkimus- ja testauspalveluistamme!

UraTest™ Sales Level

Tunnista myyjien vahvuudet. Menestykseen pääseminen vaatii tietoa ja taitoa, mutta myös kykyä asiakkaan kohtaamiseen ja herkkyyttä aistia erilaisia tunnetiloja. Myyjällä voi olla myös henkinen blokki, joka pahimmillaan johtaa alisuoriutumiseen. UraTest™ Sales Level selvittää myyjän taidot ja valmiudet. Se paljastaa asiakkaan fiiliksen myyjän toiminnasta. Testin tulos on myyjän henkilökohtaisen kehittymisen perusta ja antaa myynnin esimiehille arvokasta tietoa myyntiorganisaation toiminnan parantamiseen.

Ota yhteyttä

UraTest™ Leadership Level

Johtajan on vaikea analysoida omaa toimintaansa. Me autamme johtajiasi kehittymään paremmiksi ja tehokkaammiksi!

Esimies on vastuussa johdon ja omistajien lisäksi myös alaisilleen. Työssä on mahdollista kehittyä vain rehellisen ja vilpittömän palautteen avulla. Kasvu alkaa tosiasioiden tunnistamisella.

UraTest™ Leadership Level on 360 asteen analyysi esimiehen toiminnasta. Testissä selvitetään johtajan omat uskomukset sekä alaisten ja kollegoiden näkemykset. Johtajalle laaditaan oma johtamisprofiili ja kehityssuunnitelma.

Ota yhteyttä

Asiakkaasi rakastavat tai vihaavat sinua

Ota selvää, miksi.

Myyjien ja asiakkaiden täytyy ymmärtää toisiaan. Onnistunut vuorovaikutus johtaa yhteistyöhön. Tyytyväiset asiakkaat pitävät yrityksesi elossa.

UraTest Asiakaskokemus kertoo, mitä asiakkaat todella ajattelevat yrityksestäsi

Tutkittu tieto asiakaskokemuksesta auttaa tunnistamaan kehittämisen kohteet, jotka aidosti vaikuttavat menestykseen.

Selvitä, mitä asiakkaasi todella arvostavat yrityksessäsi. Ajantasainen tieto johtaa oikeisiin toimenpiteisiin.

Älä oleta, selvitä faktat heti.

Ota yhteyttä

Näytä, että välität

Yrityksen menestyminen on riippuvainen henkilökunnan motivaatiosta ja ammattitaidosta. Ilmapiirin ja työhyvinvoinnin kehittäminen on jokaisen esimiehen tärkeimpiä tehtäviä. UraTest™ henkilöstökyselyn avulla selvität organisaation piilevät tunnelmat. Ulkoisen kyselyn avulla löydät kehittämisen kohteita, joihin puuttumalla saat henkilöstösi kaiken potentiaalin irti. Samalla osoitat, että välität oman tiimisi jaksamisesta ja hyvinvoinnista.

Ota yhteyttä