Tehosta myyntiä ja johtamista nopeasti

Myynti on numeropeliä. Kun teet asiat oikein ja olet sinnikäs, alkaa kauppaakin syntyä. Olemme rakentaneet käyttöösi ainutlaatuisen konseptin, jonka teho perustuu tieteellisesti todistettuihin menetelmiin. Pystymme muuttamaan ihmisen käyttäytymistä nopeasti ja pysyvästi. UraAct® perustuu ajatukseen, ettemme pyri muuttamaan olosuhteita, vaan henkilön omaa suhtautumista ja toimintatapoja.

Muutos alkaa välittömästi

Synnytämme oivalluksia, halua menestyä ja konkreettisia uusia toimintatapoja. Kukin valmennettava työstää tehtävien, testien ja esimerkkien avulla omaa toimintaansa, ja ottaa näin vastuun omasta tekemisestään ja työnsä tuloksista. UraAct® on looginen prosessi, joka haastaa, innostaa ja palkitsee.

Tärkeintä on tekeminen. Yhdessä kuljemme oikeaan suuntaan.

Myyntiprosessi on avain menestymiseen

Kuka tahansa voi oppia myymään ja maailman kokeneimmallakin myyjällä on vielä opittavaa. Tarjoamme monipuolisia ja tehokkaita menetelmiä myyjien toiminnan kehittämiseen. Jos haluat tehdä insinööreistä myyntitykkejä tai parhaista asiantuntijoista huippumyyjiä, se onnistuu myyntivalmennuksillamme.

Valmennusten sisältö on suunniteltu suomalaisille ammatti-ihmisille ja menetelmät on toimiviksi todettu toimialasta riippumatta.

Sekä avoimissa että räätälöidyissä valmennuksissa hyödynnämme ainutlaatuista UraAct®-menetelmää, joka muuttaa konkreettisesti valmennettavien ajattelua ja toimintaa. Prosessiin sisältyy tehtäviä ja harjoitteita ennen valmennusta, valmennuksen aikana sekä sen jälkeen.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä, niin laitetaan yhdessä myynti kasvuun!

Ota yhteyttä

Kehitä itseäsi ja paranna toisten suoritusta

Maailma on erilainen ja työntekijöiden odotukset sekä tarpeet ovat muuttuneet. Siksi johtajienkin on muututtava. Vanhat uskomukset on syytä heittää romukoppaan. Varmista oma kasvusi ja opi ohjaamaan toisten ajattelua ja käyttäytymistä.

Workshop-valmennuksemme ovat käytännönläheisiä ja tehokkaita. Opit vaikuttamaan ja ohjaamaan joukkojasi innostavasti. Sitoutat toiset yhteisten tavoitteiden toteuttamiseen. Mielen ja käyttätymisen hallinta nostaa kaikkien suorituksen uudelle tasolle.

Tee hyvä päätös, nyt.

Ota yhteyttä

Jokainen yritys voi kasvaa

Usein asiakkaamme tarvitsevat juuri heille räätälöityä koulutusta, valmennusta tai sparrausta. Kartoitamme asiakkaan tarpeet ja keskustelemme tehokkaimmista tavoista löytää kasvua.

Yhdistämme myyntivalmennusta, johdon sparrausta, tutkimuksia sekä kampanjoita. Pidämme huolen siitä, että asiakasyritys saa juuri sellaisen kokonaisuuden, jonka se tarvitsee.

Ota meihin yhteyttä. Keskustellaan, kuinka juuri te voitte kasvaa kaikkein tehokkaimmin.
Jo maksuttomasta kartoituksesta saat välitöntä hyötyä.

Ota yhteyttä

Ohjelmoi itseäsi toimimaan paremmin

Avoimissa valmennuksissa pääset helposti kehittämään omaa ammattitaitoasi. Kaikki valmennukset sisältävät UraAct-twehtävien ennen valmennusta, valmennuksen aikana sekä sen jälkeen.

Uranon valmennus ei jätä ketään kylmäksi

Se jakaa mielipiteet, herättää keskustelua, muuttaa toimintaa ja kasvattaa myyntiä. Takuuvarmasti.

Hyppää mukaan kasvuun!

Katso alta seuraavat avoimet valmennukset ja ilmoittaudu heti!

Verkkokauppa: Valmennukset

Maksutavat