Tehosta myyntiä ja johtamista nopeasti

Hyvä vuorovaikutus on kaiken ytimessä. Fiilis vaikuttaa oleellisesti siihen, kuinka käyttäydymme, mutta pelkällä tunneälyllä emme menesty. Niin myynnissä kuin johtamisessakin tarvitaan lisäksi selkeät pelisäännöt, toimivat prosessit ja innostavat tavoitteet. Kun teet asiat oikein ja olet sinnikäs, alkaa tulostakin syntyä. Olemme rakentaneet käyttöösi ainutlaatuisen konseptin. Pystymme vaikuttamaan ihmisiin ja muuttamaan heidän käyttäytymistään nopeasti ja pysyvästi. UraAct® -valmennusmenetelmämme perustuu ajatukseen, ettemme muuta olosuhteita, vaan henkilön omaa suhtautumista ja käyttäytymistä.

Muutos alkaa välittömästi

Synnytämme oivalluksia, halua menestyä ja konkreettisia uusia toimintatapoja. Kukin valmennettava työstää tehtävien, testien ja esimerkkien avulla omaa toimintaansa, ja ottaa näin vastuun omasta tekemisestään ja työnsä tuloksista. UraAct® on looginen prosessi, joka haastaa, innostaa ja palkitsee. Varaa alta aika Teams-palaveriin, niin keskustellaan teidän muutostarpeistanne. Näytämme samalla mihin UraAct® -valmennusten teho perustuu

Aloita muutos nyt

Yrityskohtaisesti räätälöidyt valmennukset

Teille rakennettu oma valmennuskokonaisuus tai teemapäivä on innostava ja energisoiva tapa saada haluttu muutos aikaan niin asenteissa kuin käyttäytymisessäkin. Ota yhteyttä niin teemme teille tarjouksen, josta ei kannata kieltäytyä.

Henkilökohtainen kasvuohjelma

Ihmiset ovat yksilöitä. Jokainen on omassa kohdasssa omalla polullaan ja tarvitsee siksi henkilökohtaista kasvuohjelmaa. Avoimista valmennuksista jokainen voi poima ne, joista on hänelle eniten hyötyä tällä hetkellä. Tutustu valmennuksiin verkkokaupassa.

Myynnin kehittäminen

Myynnin kehittäminen on tekniikkatreeniä. Ilman sitä jokaisen myyjän suoritustaso laskee. Kyse on vain laskun nopeudesta ja syvyydestä. Me saamme kokeneetkin konkarit innostumaan uudelleen myynnin pyhistä perusasioista, jotka monille ovat ihme kyllä vieraita. Kauppaa ei synny somepäivityksillä. Se on tehtävä myymällä. Lue lisää.

Johtamisen kehittäminen

Johtaminen on kivaa ja vaikeaa. Esihenkilön on kyettävä tukemaan työntekijöitä työssään ja auttamaan heitä onnistumaan. Samanaikaisesti, on pystyttävä vaatimaan tuloksia ja strategian mukaista käyttäytymistä. Henkilökohtaiset tavoitteet ja oma ajankäyttö vaikeuttavat tehtävää. Lue lisää

Ota kolme askelta kasvuun!

1

Pyydä
demo

  • klikkaa alla olevaa ikonia
  • jätä yhteystietosi
  • otamme sinuun yhteyttä ja sovitaan demoaika

2

Keskustellaan
yhdessä

  • jutellaan tavoitteistanne
  • saat vinkkejä myynnin kasvattamiseen
  • arvioidaan sopiiko palvelu teille

3

Päätä
palaverin jälkeen

a) hyödynnätteko vinkkejä yksin vai
b) haluatteko testata palvelua riskittömän kokeilujakson avulla