Verkkokaupan maksuehdot

Tilaaminen

Verkkokaupan tuotteita myy Urano Oy (Y-tunnus 2013852-5). Urano Oy:n verkkokaupan tuotteiden hinnat sisältävät Suomen arvonlisäverolain mukaisen alv:n. Maksu suoritetaan euroissa.

Peruutusehdot

Verkkokaupan tuotteilla on Suomen kuluttajansuojalain 14 päivän palautusoikeus.

Halutessasi peruuttaa tilauksen, sinun tulee lähettää peruutusilmoitus 14 päivän kuluessa tilauksesta osoitteeseen info@urano.fi. Peruutusilmoitus on vapaamuotoinen, mutta siitä tulee löytyä ainakin seuraavat tiedot:

  • Tilausnumerosi

Digitaalisten palveluiden, eli esimerkiksi verkkokaupassa myytävien verkkovalmennusten tai tutkimuksien, osalta 14 päivän peruuttamisaika alkaa kyseistä digitaalista sisältöä koskevan sopimuksen tekemisestä. Asiakkaalla ei kuitenkaan ole kaupan peruuttamisoikeutta, jos digitaalisen sisällön toimittaminen on aloitettu sähköisesti asiakkaan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä. Verkkovalmennuksen osalta sisällön toimittaminen katsotaan aloitetuksi silloin, kun asiakas aktivoi palvelun aktivointisähköpostissa lähetetyn linkin kautta tai kun asiakas ottaa verkkovalmennuksen käyttöönsä käyttäjätunnuksella, joka asiakkaalle on luotu. Lisäksi asiakkaan katsotaan antaneen suostumuksensa digitaalisen sisällön toimittamisen aloittamiselle ja luopumiselle peruuttamisoikeudestaan, jos asiakas kirjautuu verkkovalmennusjärjestelmään käyttäjätunnuksillaan ennen 14 päivän peruuttamisoikeuden päättymistä.

Autamme mielellämme kaikissa verkkokauppaan liittyvissä kysymyksissä, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse asiakaspalvelu@urano.fi tai puhelimitse 010 219 5400.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Lisätietoja maksamisesta.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com