Yrityskohtaisesti räätälöidyt valmennukset

Myyntivalmennus

Tuntuuko siltä, että myyjät kyllä hoitaa tehtävänsä, mutta jotain puuttuu? Homma ei oikein lähde lentoon. Intohimo kaupan saamiseen, voitontahto ja usko ovat hukassa. Moni hyvä liidi tai varsinainen myyntiprojekti jää syystä tai toisesta saattamatta loppuun. Näin ei tarvitse olla.

Yksinkertaistamme myyntiprosessin ja annamme täsmälääkettä myynnin kipupisteisiin. Räätälöidyt päivät ja valmennusohjelmat saavat niin konkarit kuin untuvikotkin innostumaan taas myynnistä. Myyminen on prosessi siinä missä muutkin tehtävät. Ja se prosessi voidaan hioa huippunsa valmistautumisesta, ja asiakkaan kuuntelusta suhteen synnyttämiseen ja syventämiseen. Kun kaikki hallitsevat kartoituksen, hinnan puolustamisen, vastaväitteiden käsittelyn ja kaupan päättämisen alkaa tilauksiakin sataa laariin.

Johdon valmennus

Kehitä itseäsi, kehitä tiimiäsi ja kehitä tulosta. Johtajaa tarkkaillaan. Sinä olet esikuva. Sinä näytät mallia siitä, kuinka käyttäydytään. Innostava visio, selkeä strategia, haastavat tavoitteet ja hyvä pomo. Siinä resepti onnistumiseen. Tee johtamisesta yksinkertaista. Huolehdi siitä, että jokainen esihenkilö hoitaa oman tonttinsa ja oman tiiminsä vastuut kunnialla.

Ota jengi mukaan matkalle, jossa pelisääntöjä noudatetaan ja jossa luovuus sekä vapaus kukoistavat. Matkalle, jossa rikotaan ennätyksiä, palvellaan asiakkaita ja voidaan hyvin. Me selvitämme mistä kenkä puristaa ja autamme yksinkertaistamaan esimiestyön. Autamme sinua rakentamaan nopeammin sellaisen yrityskulttuurin kuin tarvitsette.