10 sekuntia kasvuun

10 sekuntia kasvuun

Mietitkö, kuinka voit saada yrityksenne verkkosivut kukoistamaan, toimimaan paremmin ja tuottamaan enemmän myyntiä sekä uusia asiakkaita? Jos vastasit kyllä, niin meillä on sinulle timanttinen vinkki: UraChat.

Yritykset menettävät potentiaalisia asiakkaita verkossa, koska heitä ei palvella. Ihmiset ovat kiireisiä. He haluavat tulla huomioiduiksi. He ovat vaivautuneet sinun verkkosivuillesi ja nyt he odottavat saavansa palvelua. Hyvää palvelua. He haluavat kertoa mitä ovat vailla ja kuinka haluavat edetä hankintansa kanssa. Tarjoa siihen mahdollisuus.

UraChat-palvelu aloittaa vuorovaikutuksen asiakkaasi kanssa heti 

Kuvittele hetki. Potentiaalinen asiakas googlaa ja lopulta saapuu sivustollesi. Hänet toivotetaan tervetulleeksi (aivan kuten kivijalkamyymälässä tai vaikkapa messuosastolla) ja tiedustellaan, kuinka saamme häntä palvella? Vuorovaikutus eli palvelu käynnistyy heti. Ei odottelua, ei epävarmuutta tai epämääräistä tietojen etsimistä kotisivuillanne. Mikä parasta - ei välitöntä karkaamista takaisin Googlen hakulistaan. Vain nopeaa, tehokasta ja ystävällistä palvelua.

Jos olet kyllästynyt siihen, että verkkosivuillasi kävijät vain piipahtavat tai silmäilevät sivustoa hetken ja poistuvat nopeasti, anna UraChat-ammattilaisten ratkaista pulma.

UraChat muuttaa pelin eduksesi

Mikä tekee UraChat-palvelusta erityisen? Tarjoamme sinulle täyden palvelun suunnittelusta raportointiin ja tekoälystä aitoihin chat-asiakaspalvelijoihin. Chat-asiantuntijamme ovat vuorovaikutuksen ja myynnin mestareita. He tietävät, miten ohjata asiakasta, vastata kysymyksiin ja ennen kaikkea, miten palvella ja tehdä kauppaa.

Kun asiakkaasi saavat korkeatasoista palvelua, he eivät ainoastaan palaa sivustollenne, vaan myös suosittelevat sitä muille. Vaivaton ja nopea asiointi sitouttaa yhteistyöhön ja kasvattaa asiakastyytyväisyyttä. Kaikki eivät nimittäin halua soittaa tai arvosta itsepalvelua.

Älä odota – tarjoa halukkaille mahdollisuus laadukkaaseen palveluun

Odottaminen ei ole kivaa. Se on itseasiassa kamalaa. Siksi livechat on yksi ja monille myös tärkein kanava tutustua uusiin kumppaneihin. Kyse on usein sekunneista. UraChat kaappaa asiakkaasi hyvään vuorovaikutukseen keskimäärin 10 sekunnissa. Se on kaikki mitä tarvitset saadaksesi enemmän liidejä ja myyntiä verkkosivuiltasi. Meidän ja asiakkaidemme mielestä tätä kannattaa ainakin kokeilla.

Haluatko kuulla, kuinka sinun yrityksesi pystyy kasvattamaan myyntiä ja parantamaan asiakaskokemusta UraChat-palvelun avulla? Pyydä demo, niin kerromme lisää.

Takaisin blogiin