VideoBotit 🎥

Uranon tehokkaalla VideoBotilla saat herätettyä asiakkaan mielenkiinnon ja markkinoitua uusia tuotteita tai tapahtumia.

Videot ovat nykyaikaa ja liikkuva kuva tekee verkkosivuistasi elävämmät. VideoBotti on mielenkiintoisen videon sekä interaktiivisen ChatBotin yhdistelmä, jolla vakuutat asiakkaan ja tarjoat palvelua kotisivuillanne 24/7.

Pyydä demo
 • Tuotteiden ja palveluiden markkinointi

  VideoBotin avulla pystyt esittelemään uusia tuotteita tai palveluita ilman, että asiakkaan tarvitsee lukea pitkiä tekstejä. Selkeä ja mielenkiintoinen video innostaa asiakasta sekä auttaa häntä löytämään etsimänsä.

 • Boostaa myyntiä

  VideoBotin avulla keräät tehokkaasti tarjouspyyntöjä suoraan myynnillenne. Videoilla innostat asiakkaan jättämään yhteystietonsa, jolloin myyjänne on helppo klousata kauppa.

 • Black Friday ja kampanjat

  Black Fridayn tai joulumyynnin määrät saadaan kasvuun, kun verkkosivuille laitetaan töihin tehokas VideoBotti. Ohjaat asiakkaan käytöstä ja vähennät asiakaspalvelun ruuhkautumista, samalla kasvattaen myyntiä.

 • Tapahtumat ja webinaarit

  Järjestääkö yrityksesi tapahtumia tai webinaareja? VideoBotti on erinomainen tapa viestiä uusista tapahtumista asiakkaalle. Kerää ilmoittautumisia, viesti tietoa ja markkinoi tapahtumia kustannustehokkaasti interaktiivisen VideoBotin avulla.

Videoita vailla?

Ei hätää! Ammattitaitoinen tiimimme auttaa tarvittaessa suunnittelemaan, kuvaamaan ja toteuttamaan VideoBottiin tarvittavat videot.

Uranolta saat VideoBotit avaimet käteen -periaatteella, ilman yrityksesi resursseja.

Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin lähdetään yhdessä suunnittelemaan juuri yrityksellesi sopivaa VideoBottia.

Yhteydenottolomake