UraChat-palvelun avulla saat lisää liidejä, asiakkaita ja suoraa myyntiä

Ulkoistetun chat-palvelun avulla muutat kotisivujesi vierailijat ostaviksi asiakkaiksi. Jos potentiaaliset asiakkaat eivät saa haluamaansa henkilökohtaista palvelua nopeasti, he poistuvat sivuiltanne takaisin hakukoneeseen tai kilpailijan sivuille. Uranon ammattitaitoiset chattaajat vastaavat asiakkaalle alle 10 sekunnissa ja muuttavat keskimäärin yli 60 % keskusteluista laadukkaiksi liideiksi.

Pyydä Demo
 • Asiakas saapuu sivuillesi

  UraChatin aloitusviesti aukeaa ja herättää asiakkaan huomion. Hän etsii ratkaisua ongelmaan ja kokee, että asia on helpointa selvittää chatissa.

 • Chat-keskustelu alkaa

  Asiakas aloittaa keskustelun ja saa vastauksen viestiinsä alle 10 sekunnissa. Hän on iloinen, että paikalla on oikea ihminen, joka on valmis auttamaan.

 • Asiakas saa palvelua

  Kartoitamme asiakkaan tarpeet ja toiveet sekä tarjoamme hänelle henkilökohtaista palvelua. Tyytyväinen asiakas antaa yhteystietonsa ja jää odottamaan tarjousta.

 • Saatte laadukkaan liidin

  Kuuma liidi välitetään heti eteenpäin teille, jolloin myyjänne on yhteydessä tarjousta odottavaan asiakkaseen ja pääsee klousaamaan kaupan.

1 / 4

UraChat-palvelun avulla:

 1. Aloitat proaktiivisen myyntityön jo verkkosivuillasi
 2. Luot kontaktin heti, ennen kuin asiakas karkaa sivuiltasi
 3. Helpotat myyjiesi työtä moninkertaistamalla liidien määrän
 4. Tarjoat mahdollisuuden henkilökohtaiseen vuorovaikutukseen ja osoitat arvostavasi vierailijoitanne
 5. Saat ulkoistetun palvelun avaimet käteen -periaatteella, eikä se vie oman yrityksesi resursseja
 6. Helpotat uusasiakashankintaa ja kasvatat keskikaupan kokoa
 7. Pääset alkuun riskittömällä UraChat-kokeilujaksolla
 • Räätälöity chat-laatikko

  Osana palveluamme koodaamme halutessanne teille räätälöidyn chat-laatikon, joka takaa uniikin ulkoasun ja vaivattoman käyttämisen.

 • Tehokas aloitusviesti

  Kehitämme yhdessä teidän tarpeisiinne sopivan aloitusviestin, jonka avulla saamme muutettua sivujen vierailijat keskusteleviksi ja ostaviksi asiakkaiksi.

 • Portaalit

  UraChat-palvelun avulla keräät liidit talteen myös portaaleista, kuten Nettiautosta, Oikotieltä, Torista, Etuovesta tai Facebookista.

 • PopUpit ja Hybridit

  Yhdistämällä oikean ihmisen LiveChat-palvelun sekä modernin PopUpin tai ChatBotin saamme luotua tehokkaan kokonaisuuden, jonka avulla asiakkaitasi palvellaan 24/7.

 • Kattava raportointi

  Pidämme sinut asiakkaana ajantasalla ja järjestämme raportointi- sekä kehityspalavereita toiveidenne mukaisesti. Asiakkaamme saavat myös myyntiraportin sekä kaikki käydyt chat-keskustelut sähköpostiin säännöllisesti.

 • Asiakastuki 24/7

  Autamme asiakkaitamme ja reagoimme toiveisiin välittömästi. Ammattitaitoinen chat-tuki ja sähköpostituki on osa UraChat-palvelua. Uranon Help Center tarjoaa sinulle laadukasta palvelua aina, kun sitä tarvitset.

1 / 6
 • 1. Liidien hankinta

  UraChatilla muutetaan verkkosivujen vierailijat laadukkaiksi liideiksi. Pystymme moninkertaistamaan verkkosivuilta tulleiden liidien määrän palvelemalla asiakkaita nopeasti, henkilökohtaisesti ja myyntihenkisesti.

 • 2. Asiakaspalvelun parantaminen

  Autamme asiakkaitamme tarjoamaan henkilökohtaista ja korkealaatuista asiakaspalvelua verkkosivuilla aamusta iltaan saakka. Nopea ja ystävällinen chat-palvelu takaa hyvän asiakaskokemuksen ja vähentää puhelimen sekä sähköpostin kuormitusta.

 • 3. Verkkokaupan tehostaminen

  Chattaajamme auttavat verkkokaupan vierailijoita ostopäätöksen tekemisessä ja tilauksen loppuun saattamisessa. Pohtivat asiakkaat saadaan tekemään tilaus nopean ja laadukkaan palvelun sekä mahdollisten kampanjakoodien avulla.

 • 4. Ajanvarausten tekeminen

  Autamme lukuisia asiakkaitamme tekemällä ajanvarauksia mm. ravintoloihin, hotelleihin tai huoltopalveluihin suoraan chatissa. Lyhyen koulutuksen avulla pystymme tekemään ajanvarauksia teidän järjestelmissä, toimialasta riippumatta.

UraChat-kokeilujakso

Uudet asiakkaamme pääsevät tutustumaan palveluumme kustannustehokkaan ja riskittömän kokeilujakson avulla.

Hoidamme kaiken avaimet käteen -periaatteella eikä palvelun käyttöönotto vie yrityksesi resursseja.

Järjestämme kokeilujakson aikana säännöllisesti kehitys- ja seurantapalavereita, joiden avulla pidämme sinut asiakkaana ajantasalla ja kehitämme palvelua jatkuvasti.

Kokeilujakson aikana todistamme palvelumme tuoman lisäarvon ja saat konkreettista hyötyä. Päätät itse sen jälkeen, kuinka haluat jatkaa.

Ota meihin yhteyttä, niin teemme sinulle mahtavan tarjouksen UraChat-kokeilujaksosta.

Pyydä tarjous UraChat-kokeilujaksosta

Ota yhteyttä