Scanseri & Urano

Scanseri Oy on lauttasaarelainen perheyritys, joka palvelee asiakkaiden painotarpeita joustavasti sekä luotettavasti 40 vuoden kokemuksella. Scanseri Oy painaa asiakkaiden painotuotteita laidasta laitaan ja toteuttaa niin pienet kuin suuretkin painotyöt. UraChat-palvelu tuo Scanseri Oy:lle päivittäin uusia liidejä. Scanseri Oy:n operatiivinen johtaja Niko Kahila kertoo, että harvalla kirjapainolla on chat-palvelu. Pilottijakson jälkeen Scanseri Oy:lle kuitenkin selvisi, että chat on heille kannattava:

Olemme todenneet, että yhteydenottoja tulee huomattavasti enemmän kuin ennen chattia. Yli 35 % yhteydenotoista tulee nykyään chatin kautta.

Kahila on huomannut, että monet asiakkaat eivät välttämättä jaksa täytellä tarjouspyyntölomakkeita, vaan chattaavat mieluummin nopeuden ja helppouden takia. Chat-palvelut ovat nykyaikaa ja yleistyvät koko ajan.

Asiakkaamme keskustelevat nykyään luontevammin chatissa ja koen, että chat lisää yrityksen ja sivuston luotettavuutta. Olemme huomanneet, että ilman chattia emme halua enää olla, koska yhteydenottoja tulee mukavasti koko ajan.

Chatin toimintaa seurataan kuukausiraporttien avulla ja chattaajien ammattitaitoa pidetään yllä kehityspalavereilla sekä tiiviillä yhteydenpidolla. Chattaajat kehittyvät myös itsenäisesti etsiessään tietoa sivustolta.

UraChatin vahvuuksia on se, että tietyt chattaajat palvelevat juuri meitä. Tämä auttaa kehittämään chattaajien ammattitaitoa ja jos huomaamme keskusteluissa viilattavaa, kerromme tästä chattaajille ja näin chattaajat kehittyvät entisestään.

Yhteydenottoja tulee Kahilan mukaan välillä yllättävänkin paljon. UraChatista kiinnostuneille Kahila haluaakin sanoa, että kannattaa ilman muuta lähteä kokeilemaan! Jo muutaman kuukauden kokeilujaksolla huomaa toimivuuden.

Tutustu Scanserin palveluihin: www.scanseri.fi

 • Noblessa

  "Olimme positiivisesti yllättyneitä siitä, kuinka hyvin ja ammattitaitoisesti Uranon chattaajat osaavat vastata asiakkaidemme vaikeisiinkin kysymyksiin verkkosivuillamme."

  - Ari Arminen, maajohtaja

  Lue referenssi 
 • Levi Hotel Spa

  "Pidän erittäin paljon meidän asiakkuuttamme hoitavista henkilöistä ja heidän osaamisestaan, kohteliaisuudestaan ja asiakaslähtöisyydestään."

  - Sanna Lehtonen, toimitusjohtaja

  Lue referenssi 
 • Finnsat

  "Olemme saaneet valtavasti enemmän liidejä Uranon chat-palvelun avulla."

  - Jarkko Kankaanpää, toimitusjohtaja

  Lue referenssi 
 • Jungheinrich

  "Olemme saaneet chatin kautta tarjouspyyntöjä, myyntiliidejä ja jopa huoltopyyntöjä."

  - Mika Laatikainen, toimitusjohtaja

  Referenssihaastattelu 

Ota yhteyttä